7-8 Decembrie 2016, orele 10:00 -14:00, Universitatea Politehnică organizează două zile de Uși Deschise în mai multe laboratoare de cercetare din Facultatea de Automatică și Calculatoare și Facultatea de Electronică, cu focalizare pe domeniile IT și Internet of Things.

În cadrul evenimentului NETIO OPEN DOORS, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor vă invită să vizitați laboratoare de cercetare și să cunoașteți îndeaproape tematicile și rezultatele de cercetare obținute de colectivele acestor laboratoare, cât și infrastructura existentă, oferind astfel posibilități de parteneriate pentru transferul de cunoștințe. Cu această ocazie vor avea loc discuții pentru rafinarea unor teme de cercetare specifice care pot fi abordate in cadrul granturilor de tip C si D finanțate prin proiect, cât și prezentarea infrastructurilor la care participanții pot avea acces în cadrul acțiunilor de tip B.

Pe parcursul a 2 zile (7.12 și 8.12), în intervalul 10:00-14:00, sunteți invitați să vizitați acele laboratoare care, prin tematica de cercetare abordată, pot reprezenta un partener al companiei în colaborarea care se va realiza în cadrul proiectului NETIO și în activități comune de cercetare, dezvoltare și inovare.

Mai multe detalii pe site-ul proiectului NETIO.


 

Research For Industry - Venture Contect Research For Industry - Arott Research For Industry - Romanian Startups Research For Industry - CCifer Research For Industry - Spherik Research For Industry - CIDO Research For Industry - Spherik